11 C
București
marți, 21 septembrie 2021

Clotilde Armand, despre noua firmă de ridicare a gunoiului în Sectorul 1: Preţul e mai mic

Administraţia Domeniului Public Sector 1 a achiziţionat servicii de colectare, transport şi tratare, eliminare, depozitare a 100 de tone de gunoaie în aria Sectorului 1, în valoare totală de 62.900 de lei, iar serviciile includ atât deşeurile necontrolate, cât şi coşurile de gunoi stradale, scrie Agerpres.

Precizările au fost făcute duminică, pe Facebook, de primarul Clotilde Armand, care a arătat că săptămâna viitoare vor fi pregătite demersurile juridice pentru recuperarea prejudiciului de 50 de milioane de euro de la Romprest în urma deciziei emise de Ministerul Finanţelor.

”Vineri, 23 iulie, Administraţia Domeniului Public Sector 1 a achiziţionat servicii de colectare, transport şi tratare/eliminare/depozitare a 100 de tone de gunoaie în aria Sectorului 1, în valoare totală de 62.900 de lei. Serviciile includ atât deşeurile necontrolate, cât şi coşurile de gunoi stradale. Chiar dacă ne aflăm într-o stare de alertă cauzată de şantajul operatorului delegat de salubrizare şi achiziţia a fost făcută în regim de urgenţă, preţul total per tonă este mai mic decât cel prestat de Romprest”, a scris aceasta pe Facebook.

Ultima oră
Pe aceeași temă