Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

CNAIR: A fost depusă o ofertă pentru construcţia centurii Mediaş

CNAIR: A fost depusă o ofertă pentru construcţia centurii Mediaş

CNAIR a anunţat marţi că a fost depusă o ofertă pentru construcţia variantei de ocolire a municipiului Mediaş, valoarea estimată a contractului fiind de 125,73 milioane lei fără TVA.

Rl online 0 comentarii

Oferta a fost depusă de operatorul economic Bergiz İnşaat Anonim Şirketi.

Durata contractului este de 30 luni, din care şase luni perioada de proiectare care include Proiectul pentru Autorizaţia de construire şi 24 luni perioada de execuţie a lucrărilor.

În lungime de 8,5 km, varianta de ocolire a municipiului Mediaş va asigura o conexiune paralelă cu DN14, care va permite tranzitul traficului greu pe trei direcţii principale (Sibiu, Sighişoara şi Târnăveni), ocolind localitatea.

Construcţia Variantei de Ocolire Mediaş va contribui la  îmbunătăţirea mobilităţii prin dezvoltarea reţelei TEN-T.

Comentarii

loading...