4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zilei"Cocaină pentru VIP-uri". Cu cât se vindea marfa

“Cocaină pentru VIP-uri”. Cu cât se vindea marfa

Surse judiciare au declarat, vineri, corespondentului Mediafax, că trei tineri au fost reţinuţi, joi seara, aceştia fiind acuzaţi că, furnizau unor persoane publice din Bucureşti şi din judeţele limitrofe cannabis şi cocaină.

Aceleaşi surse au arătat că pentru a destructura reţeaua a fost folosit un ofiţer de poliţie infiltrat, care a cumpărat droguri, după ce a fost autorizat în acest sens, el furnizând detalii importante pentru anchetă.

Practic, cei trei suspecţi reţinuţi se sprijneau unul pe altul în activitatea infracţională.

Cocaina, spune sursa citată, era vândută la preţul de 100 de euro gramul, gramul de cannabis era vândut cu preţul de 50 de lei.

Sursa citată a mai arătat că dosarul ar fi fost început în luna martie, după o autosesizare a procurorilor de la DIICOT Ploieşti.

Joi, la sediul DIICOT Ploieşti au fost audiaţi creatorul de modă Răzvan Ciobanu şi stilistul Raluca Bădulescu. Cei doi nu au făcut declaraţii la ieşirea din sediul Parchetului. Vineri, a fost audiat manelistul Elis Armeanca, acesta declarând, la ieşire, că are calitatea de martor.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă