9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiCod galben de averse şi descărcări electrice în opt judeţe, în orele...

Cod galben de averse şi descărcări electrice în opt judeţe, în orele următoare

Potrivit meteorologilor, până la ora 17:00, în zone din judeţele Hunedoara şi Caraş-Severin se vor semnala averse ce pot cumula 25-30 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului.

Până la ora 17,30, în zone din judeţele Alba şi Sibiu se vor semnala averse de ploaie ce vor cumula 25-30 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină de mici dimensiuni.

De asemenea, până la ora 18,00, în zone din judeţele Sălaj, Bistriţa-Năsăud şi Maramureş se vor semnala averse care vor cumula local 30…35 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie, grindina de dimensiuni mici.

Conform prognozei, până la ora 18,30, în zone din judeţul Suceava se vor semnala averse care vor cumula local 30..35 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie, grindina de dimensiuni mici.

Meteorologii au emis şi o atenţionare Cod portocaliu, valabilă până la ora 18.00, pentru zone din judeţul Suceava. Acolo se vor semnala averse care vor cumula local 40 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie, grindina de dimensiuni medii şi mici.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM.

Cele mai citite

ONG-urile nu au tratament preferențial, trebuie să raporteze ce fac cu banii ca și societățile comerciale

Organizațiile neguvernamentale (ONG) nu beneficiază de un tratament preferențial ci, dimpotrivă, trebuie să raporteze ce fac cu banii, așa cum sunt obligate și societățile...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

În timp ce Iohannis se află în Coreea de Sud, Coreea de Nord a simulat un “contraatac nuclear”

Armata din Coreea de Nord a simulat un "contraatac nuclear" împotriva Coreii de Sud, chiar în perioada în care o delegație oficială din România,...
Ultima oră
Pe aceeași temă