Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cod galben de ceaţă pentru cinci judeţe, până la ora 23:00

Cod galben de ceaţă pentru cinci judeţe, până la ora 23:00

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis vineri seara atenţionări nowcasting de ceaţă pentru cinci judeţe, valabile până la ora 23:00.

Florin Budescu 0 comentarii

Potrivit meteorologilor, în zona joasă a judeţelor Caraş-Severin, Arad şi Timiş se va semnala ceaţă care determină reducerea vizibilităţii local sub 200 metri.

De asemenea, în judeţul Maramureş, în Baia Mare, Şomcuta Mare, Ulmeni, Tăuţii-Măgherăuş, Mireşu Mare, Satulung, Recea, Dumbrăviţa, Fărcaşa, Remetea Chioarului, Valea Chioarului, Groşi, Ardusat, Săcălăşeni, Coltău, Gârdani, Sălsig, Coaş, şi în judeţul Sălaj, în Zalău, Şimleu Silvaniei, Jibou, Cehu Silvaniei, Crasna, Surduc, Pericei, Ip, Hereclean, Nuşfalău, Sâg, Valcău de Jos, Creaca, Someş-Odorhei, Sălăţig, Horoatu Crasnei, Năpradea, Marca, Meseşenii de Jos, Plopiş, Halmăşd, Bănişor, Cizer, Letca, Vârşolţ, Băbeni, Mirşid, Crişeni, Benesat, Dobrin, Boghiş, se va semnala ceaţă care determină scăderea vizibilităţii local sub 200 metri, izolat sub 50 de metri.

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, aminteşte Agerpres.

Citește totul despre:

#ceaţa #cod galben

Comentarii

loading...