Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Cod portocaliu de furtună la Sibiu, de unde va decola Papa Francisc

Meteorologii au emis duminică o avertizare nowcasting de cod galben de ploi torenţiale, vijelii şi grindină, valabilă pentru judeţul Sibiu.

Mihai Diac 0 comentarii

UPDATE: Pentru mai multe localități din județul Sibiu, meteorologii au modificat codul galben, aflat deja în vigoare, în cod portocaliu.

---------------------------------------------

Plecarea Papei Francisc din România era programată duminică la ora 17.00, cu avionul, de pe aeroportul din Sibiu, exact în perioada în care este în vigoare codul galben de furtună.

Din cauza vremii nefavorabile, și traseul coloanei oficiale în care se află Suveranul Pontif, de la Sibiu spre aeroport, a fost modificat. 

Meteorologii ANM avertizează că în judeţul Sibiu, în localitățile Sibiu, Cisnădie, Tălmaciu, Sălişte, Şeica Mare, Şelimbăr, Roşia, Ocna Sibiului, Axente Sever, Slimnic, Loamneş, Cristian, Şura Mare, Micăsasa, Păuca, Vurpăr, Şura Mică, Şeica Mică, Mihăileni și Ludoş, se vor semnala averse care vor cumula local 25-30 litri / mp, descărcări electrice, intensificări temporare ale vântului, precum şi grindină de mici dimensiuni.

Comentarii

loading...