Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Zona de litoral a judeţului Tulcea şi zona joasă a judeţului Buzău se află, sâmbătă, sub cod galben de vânt puternic.

Zona de litoral a judeţului Tulcea şi zona joasă a judeţului Buzău se află, sâmbătă, sub cod galben de vânt puternic.

Cod galben de vânt puternic cu rafale de până la 75 de kilometri pe oră

Zona de litoral a judeţului Tulcea şi zona joasă a judeţului Buzău se află, sâmbătă, sub cod galben de vânt puternic, potrivit unor atenţionări nowcasting emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Florin Budescu 0 comentarii

Una dintre atenţionări vizează, până la 17.00, zona de litoral a judeţului Tulcea, unde vântul atinge la rafală 55-60 de kilometri pe oră, informează Mediafax.

O altă atenţionare nowcasting vizează, tot până la 17.00, zona joasă a judeţului Buzău, precum şi localităţile Lopătari, Gura Teghii, Mânzăleşti, Bisoca şi Brăeşti. Aici se semnalează vânt puternic cu rafale de 55 - 65 de kilometri pe oră.

În zona de munte a judeţului Buzău, vântul atinge la rafală 75 de kilometri pe oră.

Comentarii

loading...