Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cod galben de vânt puternic în judeţele Constanţa, Tulcea şi Buzău

Cod galben de vânt puternic în judeţele Constanţa, Tulcea şi Buzău

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, joi, atenţionări nowcasting Cod galben de vânt puternic valabile în orele următoare în localităţi din judeţele Constanţa, Tulcea şi Buzău.

Rl online 0 comentarii

Astfel, până la ora 15:00, în judeţele Constanţa şi Tulcea, se vor semnala intensificări temporare ale vântului cu viteze la rafală de 55 - 75 km/h.

Până la ora 16:00, în localităţile Pârscov, Lopătari, Gura Teghii, Vintilă Vodă, Scorţoasa, Mânzăleşti, Bisoca, Cozieni, Brăeşti, Săruleşti, Bozioru, Odăile, Căneşti, Valea Salciei şi Chiliile din judeţul Buzău va fi vânt puternic cu viteze ce vor atinge la rafală 60 - 80 km/h.

Comentarii

loading...