Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cod portocaliu de averse, vijelii și descărcări electrice, pentru mai multe județe

Cod portocaliu de averse, vijelii și descărcări electrice, pentru mai multe județe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis noi avertizări Cod portocaliu de averse, vijelii şi descărcări electrice, valabile pe durata orei următoare în localităţi din judeţele Olt, Galaţi, Vrancea şi Vaslui.

Rl online 0 comentarii

Conform prognozei, până la ora 20:30, în mai multe localităţi din judeţul Olt se vor semnala averse care vor cumula 30 - 35 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie, precum şi grindină de dimensiuni mici şi posibil medii.

De asemenea, tot până la aceeaşi oră, se află sub o avertizare similară mai multe localităţi din judeţele Galaţi, Vrancea şi Vaslui. În zonele atenţionate de meteorologi vor fi averse ce vor cumula 25-35 l/mp,intensificări ale vântului, vijelie, frecvente descărcări electrice şi grindină de dimensiuni mici şi medii. În zona avertizată s-au acumulat deja cantităţi de 40-50 l/mp.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM. 

Comentarii

loading...