5.2 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăȘtirile zileiCod portocaliu de ploi, vijelii și grindină pentru Capitală

Cod portocaliu de ploi, vijelii și grindină pentru Capitală

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi, cod portocaliu de ploi pentru Bucureşti. Avertizarea este valabilă până la ora 18:30.

Potrivit meteorologilor, se vor semnala: intensificări ale vântului cu rafale de peste 60…70 km/h, vijelie, grindină, descărcări electrice, averse ce vor cumula 10…20 l/mp.

Vizibilitatea este redusă pe Autostrada A2 Perişoru (kilometrul 88) – Drajna (kilometrul 105) din cauza ploii torenţiale, existând pericol de acvaplanare, informează Infotrafic.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A2 Perişoru (kilometrul 88) – Drajna (kilometrul 105) plouă torenţial, iar vântul suflă cu putere.

Potrivit sursei citate, vizibilitatea a scăzut sub 100 de metri şi există pericol de acvaplanare.

„Fenomenul este întâlnit şi la kilometrul 12 (intrarea în autostrada de pe DNCB). Conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule cu foarte mare atenţie şi cu viteză deosebit de redusă, să folosească luminile de întâlnire şi fiecare manevră să fie efectuată numai după o temeinică asigurare, pentru a putea evita producerea de accidente rutiere”, arată Infotrafic.

 

 

Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

ICCJ discută contestația asupra deciziei BEC privind Dreapta Unită

Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) discută, în ziua de 19 martie 2024, contestația asupra deciziei prin care Biroul Electoral Central (BEC) a...

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă