6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiCod portocaliu și cod galben de ploaie, timp de două zile

Cod portocaliu și cod galben de ploaie, timp de două zile

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat un cod portocaliu și un cod galben de ploaie, valabil în perioada 31 mai – 1 iunie 2021.

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de ANM, codul portocaliu este valabil în perioada 31 mai, ora 15:00 – 01 iunie, ora 21:00. Fenomenele prevăzute sunt ploi abundente, în județul Tulcea și în zona costieră a județului Constanța.

Codul galben este valabil în intervalul 31 mai, ora 12:00 – 01 iunie, ora 21:00. El se referă la ploi însemnate cantitativ și la o instabilitate atmosferică temporar accentuată. Codul galben se referă la aproape întregul teritoriu al României – cu excepția Bucureștiului și a județelor Ilfov, Giurgiu, Călărași, Bistrița, Maramureș și Satu Mare.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă