9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiCol. Laurențiu Cazan a renunțat la șefia IJJ Prahova după anunțul demiterii...

Col. Laurențiu Cazan a renunțat la șefia IJJ Prahova după anunțul demiterii lui Dacian Cioloș

Deputatul PNL Florin Roman afirmă că decizia destituirii lui Laurențiu Cazan de la conducerea IJJ Prahova a fost luată la finele anului trecut de ministrul de Interne, Lucian Bode, şi premierul Florin Cîţu, însă nu a fost făcută publică din raţiuni ce ţin de regulile din MAI.

“Am înțeles că domnul Cioloş l-a trimis la ascuțit creioane pe găzarul șef, Cazan. Ce n-am înțeles este cum putea face asta nefiind nici șef la Jandarmerie, nici ministru de Interne, nici premier! O fi visat că e deja în 2024 și a fost ales președinte! Decizia destituirii lui Cazan a fost luată încă de la finele anului trecut de ministrul de Interne, Lucian Bode, și de premierul Cîţu. Dar nu a fost făcută publică din rațiuni care țin de regulile din MAI”, a scris Roman, luni, pe Facebook, despre o declarație a liderului PLUS, Dacian Cioloş.

El afirmă că nu crede în “onestitatea unor oameni care se declară parteneri, dar care se comportă cameleonic”.

“Așteptăm de la domnul Cioloş de exemplu să ştim de ce se stă cu orele în trafic, dar şi clarificări despre bâlba proiectului Brașov-Comarnic! Nu de alta, dar după declarațiile ministrului Drulă şi șefei CNAIR, am înțeles că n-am înțeles nimic!”, a mai scris deputatul liberal.

Ministerul Afacerilor Interne a precizat la finalul anului trecut că locotenent-colonelul Laurențiu Cazan a fost detașat la IJJ Prahova și împuternicit pe o funcție echivalentă cu cea deținută în cadrul Jandarmeriei București.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă