Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Coloane mari de camioane la ieşirea din ţară prin vestul ţării

Coloane mari de camioane la ieşirea din ţară prin vestul ţării

Coloane mari de camioane erau înregistrate, miercuri dimineaţă, în toate punctele de trecere a frontierei cu Ungaria, pe sensul de ieşire din România, după ce ţara vecină a interzis traficul greu timp de 24 de ore, iar la graniţă se adunaseră mii de automarfare.

Rl online 0 comentarii

Mii de camioane aşteptă să iasă din ţară prin punctele de la graniţa cu Ungaria, unde s-au format coloane foarte mari, ce depăşesc zece kilometri, în cazul Nădlac II, pe autostrada pan-europeană.

Poliţia de Frontieră precizează că la Nădlac II se ajunge la contrololul documentelor după aproape cinci ore, în condiţiile în care doar pe sensul de ieşirea din ţară se lucrează pe patru artere.

Începând de marţi ora 23,00 şi până miercuri la ora 09,00, un număr de 950 de automarfare care au ieşit din ţară au fost verificate doar la Nădlac II.

Şi la Vărşand şi Borş se aşteaptă peste cinci ore, dar aici controlul are loc pe două, respectiv trei artere.

La Petea, în schimb, timpul de aşteptare depăşeşte şase ore, controlul având loc pe două artere de ieşire.

Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Arad au declarat pentru News.ro că s-a format aglomeraţie în cazul traficului greu după ce timp de 24 de ore, respectiv de luni ora 23,00 şi până marţi ora 23,00 (ora României), Ungaria a restricţionat circulaţia tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone, cu excepţia transporturilor de animale vii şi de produse perisabile. În ţara vecină, marţi a fost declarată zi de sărbătoare naţională, nelucrătoare, iar până la ridicarea restricţiilor, camioanele au rămas pe teritoriul României.

Camioanele cu o capacitate mai mare de 7,5 tone nu pot intra pe teritoriul Ungariei în weekend şi în zilele de sărbătoare care sunt libere.
 

Comentarii

loading...