Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Concurenţă mare pe posturi la Spitalul Judeţean Brăila

Concurenţă mare pe posturi la Spitalul Judeţean Brăila

Concurenţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila pe locurile scoase la concurs este una mare, pe 33 de posturi vacante înscriindu-se 194 de candidaţi, potrivit informaţiilor furnizate de conducerea unităţii medicale.

Rl online 0 comentarii

Proba eliminatorie a fost reprezentată de selecţia dosarelor, analiză în urma căreia au mai rămas în concurs 171 de candidaţi, ceilalţi fiind respinşi din cauza lipsei vechimii sau actelor solicitate în funcţie de fiecare post în parte.

Cea mai mare concurenţă este pe cele 10 posturi de îngrijitoare, unde s-au înscris 108 candidaţi, toţi fiind admişi în urma selecţiei dosarelor de concurs, care trebuiau să conţină diploma de absolvire a opt clase, fără a fi necesară vechime în muncă.

Pentru singurul post de economist vacant la Serviciul Achiziţii Publice s-au înscris 7 persoane, însă doar 6 au fost declarate admise.

Pentru cele 17 posturi de infirmier s-au înscris 37 de persoane, din care 20 au trecut de proba dosarelor, ceilalţi neîndeplinind condiţia vechimii de minimum 1 an ca infirmieri.

Şi pentru singurul post de instalator a fost concurenţă, dar o singură persoană din cele şapte înscrise să îndeplinească toate condiţiile cerute, respectiv vechime de 3 ani ca instalator sanitar şi certificate care să dovedească această calificare.

Pentru cele patru posturi de brancardier scoase la concurs s-au înscris 36 de persoane, toţi candidaţii mergând mai departe, pentru că se solicită doar opt clase, fără a fi necesară vechimea în muncă.

Candidaţii pentru posturile de infirmier vor susţine proba practică pe 18 ianuarie, iar pe 23 ianuarie interviul.

Proba scrisă pentru posturile de îngrijitor curăţenie este programată pe 28 ianuarie, cea practică pe 31 ianuarie, iar interviul pe 5 februarie.

Pentru posturile de brancardier, proba scrisă se va desfăşura pe 8 februarie, proba practică pe 13 februarie, iar interviul pe 18 februarie.

Singurul candidat pentru postul de instalator va susţine proba practică pe 4 martie şi interviul pe 7 martie.

Pentru funcţia de economist la Serviciul Achiziţii Publice, proba scrisă va fi pe 25 februarie, iar pe 28 februarie va avea loc interviul.

Comentarii

loading...