Conducerea PSD, convocată de urgenţă după condamnarea liderului

Conducerea PSD, convocată de urgenţă după condamnarea liderului

Vicepreşedintele PSD Marian Oprişan, lider al organizaţiei Vrancea, a declarat luni, după ce Liviu Dragnea după ce a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare, că partidul ” îşi urmează o nouă cale”.

Rl online 0 comentarii

”PSD îşi urmează calea, aş putea spune o nouă cale din acest punct de vedere, pentru că tranziţia va fi făcută uşor, statutar. Doamna Viorica Dăncilă este preşedintele executiv al partidului în acest moment. Sigur că la un moment dat va exista un congres, în urma consultărilor din CEX cu colegii noştri, şefii organizaţiilor judeţene”, a declarat Marian Oprioşan.

El a mai spus că partidul îşi va continua idealul social-democrat.

”Vom face tot ceea ce este posibil ca PSD să îşi continue idealul social democrat pentru că PSD a făcut multe lucruri bune pentru români şi pentru România şi nu merita să i se întâmple un asemenea lucru”, a mai spus vicepreşedintele formaţiunii.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat luni la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman. Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie este definitivă.

Comentarii

loading...