Ministrul Vlad Voiculescu

Ministrul Vlad Voiculescu

Consilierul ministrului Voiculescu, licențiat în Marea Britanie, a fost numit președinte la CNAS

La propunerea ministrului Sănătății, premierul Cîțu a schimbat-o din funcție pe șefa Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS).

Mihai Diac 0 comentarii

La propunerea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, premierul Florin Cîțu a schimbat-o din funcție pe șefa Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS).

Potrivit unei decizii din data de 21 ianuarie 2021, Adela Cojan a fost revocată din funcția de președinte al CNAS. Tot la 21 ianuarie, Camelia Ghiveciu (provenită de la PNL Călărași) este revocată din funcția de membru al Consiliului de Administrație al CNAS.

În schimb, din data de 21 ianuarie, în Consiliul de Administrație al CNAS este numit Adrian Gheorghe, iar acesta preia și funcția de președinte al CNAS, în locul Adelei Cojan.

Despre Adrian Gheorghe se știe că a fost consilierul lui Vlad Voiculescu pe timpul primului mandat al acestuia în funcția de ministru al Sănătății - în anul 2016, în cadrul Guvernului Cioloș. Potrivit LinkedIn, Adrian Gheorghe a fost Senior Health Economist la Imperial College din Londra, iar anterior a absolvit Universitatea din Birmingham.

Comentarii

loading...