9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiConsilierul ministrului Voiculescu, licențiat în Marea Britanie, a fost numit președinte la...

Consilierul ministrului Voiculescu, licențiat în Marea Britanie, a fost numit președinte la CNAS

La propunerea ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, premierul Florin Cîțu a schimbat-o din funcție pe șefa Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS).

Potrivit unei decizii din data de 21 ianuarie 2021, Adela Cojan a fost revocată din funcția de președinte al CNAS. Tot la 21 ianuarie, Camelia Ghiveciu (provenită de la PNL Călărași) este revocată din funcția de membru al Consiliului de Administrație al CNAS.

În schimb, din data de 21 ianuarie, în Consiliul de Administrație al CNAS este numit Adrian Gheorghe, iar acesta preia și funcția de președinte al CNAS, în locul Adelei Cojan.

Despre Adrian Gheorghe se știe că a fost consilierul lui Vlad Voiculescu pe timpul primului mandat al acestuia în funcția de ministru al Sănătății – în anul 2016, în cadrul Guvernului Cioloș. Potrivit LinkedIn, Adrian Gheorghe a fost Senior Health Economist la Imperial College din Londra, iar anterior a absolvit Universitatea din Birmingham.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă