Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea complexului de birouri The Bridge de către Dedeman

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea complexului de birouri The Bridge de către Dedeman

Consiliul Concurenţei a anunţat miercuri că a autorizat tranzacţia prin care Dedeman, cel mai mare retailer de bricolaj din România, preia companiile Upscale Development (Bridge 1), The Bridge 2 Development şi The Bridge 3 Office Building.

Rl online 0 comentarii

”Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia constatând că aceasta nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, arată un comunicat emis de autoritatea de concurenţă.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Dedeman are ca obiect principal de activitate vânzarea de materiale de construcţii şi amenajări interioare.

Upscale Development (Bridge 1), The Bridge 2 Development şi The Bridge 3 Office Building, care formează proiectul The Bridge, dezvoltat de Forte Partners, activează pe piaţa serviciilor de închiriere de proprietăţi imobiliare cu destinaţie spaţii de birouri moderne, respectiv cu destinaţie comercială.

Comentarii

loading...