Sursa foto: Dobrogea Live

Sursa foto: Dobrogea Live

Constanța ar putea avea un nou parc public de aproape 12 hectare

Municipiul Constanța ar putea avea un parc public de 11.500 metri pătrați pe malul mării, între zona rezidențială Santa Maria Bay și ansamblul de blocuri Spectrum.

Ioana Oancea 0 comentarii

USR insistă pună în aplicare proiectul promis în campania electorală pentru locale, privind amenajarea unui parc în cartierul Faleză Nord. Consiliul Județean Constanța a fost convocat în ședință extraordinară pentru data de 27.11.2020, ora 13,00, în sistem videoconferință, iar USR vrea includerea proiectului pe ordinea de zi.

În aceste zile, echipa USR PLUS din Consiliul Local Constanța va purta discuții cu direcțiile de Patrimoniu și Urbanism din Primărie pentru intra în posesia planului urbanistic și a situației juridice a terenului. Cel mai probabil va fi nevoie de un nou plan urbanistic, care să permită amenajarea unui parc în acea zonă, a anunțat deputatul Stelian Ion, care a candidat la Primăria Constanța, dar a pierdut în fața penelistului Vergil Chițac.

„Cea mai mare parte din taluzul Constanței a fost înstrăinat abuziv de administrația PSD, însă Înalta Curte de Casație și Justiție a decis întoarcerea terenurilor în patrimoniul orașului. Pentru a intra în posesia terenurilor, Primăria trebuie să inițieze, la rândul său, acțiuni în instanță”, a mai adăugat Ion.

 

Comentarii

loading...