Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Constanţa: Începe Festivalul Türkart în Piaţeta Cazino din Mamaia

Constanţa: Începe Festivalul Türkart în Piaţeta Cazino din Mamaia

Asociaţia Oamenilor de Afaceri Turci Dobrogea (DTIAD), în parteneriat cu Uniunea Democrată Turcă din România (UDTR), organizează, la Mamaia, în perioada 23-25 august, cea de-a doua ediţie a festivalului de cultură şi gastronomie turcească - Türkart, informează Primăria Constanța.

Rl online 0 comentarii

Conform sursei citate, timp de trei zile, în intervalul orar 18,30 - 22.30, iubitorii culturii şi gastronomiei turceşti se vor putea delecta, în Piaţeta Cazino din Mamaia, cu un program susţinut de artişti din Turcia şi România şi vor putea degusta diversitatea de preparate culinare specific levantine.

Festivalul Türkart debutează la ora 18,30 cu un program de muzică militară turcească susţinut de renumita fanfară militară a corpului de ieniceri "Mehter" şi va continua cu un concert susţinut de Edvin Eddy şi EdyBand. La ora 20,00, va urca pe scenă ansamblul folcloric "Delikanlýlar" (UDTR), care va susţine un program de dansuri tradiţionale turceşti din zona Mării Negre. Programul va continua cu recitaluri susţinute de artiştii: Serkan Eruysal (Turcia), Amna (România), Deniz Cem (Turcia) şi Anda Adam (România).

Sâmbătă, programul artistic va începe la ora 18,30 şi va fi susţinut de: fanfara Mehter & Semazen şi artiştii: Claudia Pavel, Deniz Cem, Serkan Eruysal şi ansamblurile folclorice "Delikanlýlar" şi "Techir". Programul serii va fi încheiat de solistul turc Yusuf Güney, care va susţine un recital.

Festivalul "Türkart" se va încheia duminică seara când, începând cu ora 19.00, vor susţine momente artistice, ansamblurile folclorice "Delikanlýlar", "Techir" şi "Iholu", precum şi Edvin Eddy şi EdyBand. Seara va avea loc şi o tombolă cu premii oferite de sponsorii festivalului, dar şi un recital al artistului turc, Deniz Cem, cunoscut publicului din România.

Comentarii

loading...