Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Constanţa: Peste 40 de sancţiuni aplicate la Festivalul Neversea

Constanţa: Peste 40 de sancţiuni aplicate la Festivalul Neversea

Peste 40 de amenzi au fost aplicate pe parcursul celor patru zile şi patru nopţi de desfăşurare a Festivalului de muzică electronică Neversea, de pe Plaja Modern, din Constanţa, informează un comunicat al Grupării Mobile de Jandarmi (GMJ) Tomis.

Valentina Vlădoi 0 comentarii

Potrivit sursei citate, lucrătorii din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) şi cei ai structurilor din Sistemul Naţional de Ordine şi Siguranţă Publică, precum şi Poliţia Locală Constanţa, care au asigurat măsurile de ordine şi siguranţă pentru participanţii la festivalul maraton de muzică electronică Neversea, de pe Plaja Modern, au constatat 41 contravenţii pentru care au aplicat amenzi în valoare de 3.150 lei, majoritatea incidentelor fiind pe fondul consumului de alcool, nerespectarea măsurilor de ordine, injurii, provocare şi participare la scandal.

"De asemenea, au mai fost aplicate două sancţiuni pentru încălcarea normelor de aprobare a procedurii de autorizare a zborurilor în spaţiul aerian naţional, cu aparate de tip dronă, şi s-a intervenit medical în 838 de cazuri, 15 persoane fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate", se arată în comunicatul GMJ Tomis.

Comentarii

loading...