Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Constanţa: Turiştii de pe litoral, încurajaţi să colecteze dozele de aluminiu

Constanţa: Turiştii de pe litoral, încurajaţi să colecteze dozele de aluminiu

Turiştii de pe litoral sunt încurajaţi să colecteze dozele din aluminiu pentru a le trimite spre reciclare în cadrul campaniei estivale ExtravaCANza, care debutează vineri pe Plaja Flora, din staţiunea Mamaia.

Rl online 0 comentarii

Potrivit unui comunicat de presă transmis de organizaţia non-profit Alucro, în perioada 13-29 iulie, turiştii de pe litoral vor putea să-şi demonstreze atitudinea ecologică responsabilă în privinţa deşeurilor pe care le produc în timpul vacanţei, prin campania ExtravaCANza, dedicată colectării dozelor din aluminiu de la turişti, pe plajele litoralului românesc, derulată sub egida Every Can Counts România.

"Ediţia din acest an a campaniei ExtravaCANza se desfăşoară pe Plaja Flora din staţiunea Mamaia, timp de nouă zile, respectiv în zilele 13-15 iulie, 20-22 iulie, 27-29 iulie, turişti fiind stimulaţi şi premiaţi pentru dozele de aluminiu colectate şi introduse într-un aparat inteligent. Aparatul emite bonusuri, în funcţie de numărul dozelor depuse (5 doze = o băutură răcoritoare, 30 doze = un cuţit de bucătărie, 50 doze = un storcător de fructe, 60 doze = voucher 50 lei) astfel că fiecare voluntar va fi recompensat instantaneu, pentru determinarea de care a dat dovadă", informează comunicatul de presă.

Pe lângă acţiunea de colectare a dozelor din aluminiu, organizatorii au inclus în programul campaniei activităţi de distracţie pentru toate vârstele - campionate de fotbal, sesiuni foto într-o cabină special amenajată, face painting pentru copii şi animaţie.

Comentarii

loading...