Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Constantin Axinia este noul director al CFR

Constantin Axinia este noul director al CFR

Consiliul de Administraţie al CFR SA l-a desemnat, luni, pe Constantin Axinia în funcţia de director general al companiei, poziţie pe care a mai ocupat-o în perioada 2006 - 2007.

Rl online 0 comentarii

Potrivit unui comunicat al companiei, Constantin Axinia, de profesie inginer şi cu o experienţă de 35 de ani în domeniul feroviar, va coordona activitatea CNCF CFR SA, compania naţională care administrează şi gestionează infrastructura feroviară publică, citează Agerpres.

Constantin Axinia a ocupat până în prezent funcţia de director regional al Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Călători Iaşi.

Axinia îl înlocuieşte pe Costin Mihalache, care, la mai puţin de o lună după accederea sa în fruntea companiei, a fost numit în funcţia de şef al Cancelariei prim-ministrului, cu rang de ministru.

"Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii domnul Costin Mihalache se numeşte în funcţia de şef al Cancelariei prim-ministrului, cu rang de ministru", prevede decizia premierului publicată în Monitorul Oficial pe 1 martie.

În luna februarie, Costin Mihalache l-a înlocuit pe Ion Gavrilă, al cărui mandat a expirat, la conducerea administratorului naţional al reţelei de infrastructură feroviară.

De asemenea, aceleaşi surse au afirmat că la conducerea companiei CFR Călători ar fi fost numit Valentin Dorobanţu, cel care a fost anterior director general adjunct Investiţii în cadrul companiei CFR SA, în locul lui Victor Alexandru.

Dorobanţu a ocupat anterior funcţia de preşedinte al Organizaţiei Patronale a Societăţilor Feroviare Private din România.

Valentin Dorobanţu a mai fost director general al companiei CFR Călători în perioada în care Ministerul Transporturilor era condus de liberalul Relu Fenechiu.

Comentarii

loading...