9.8 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăȘtirile zileiControversata poveste a unei fiice de securist abuzată de un arab și...

Controversata poveste a unei fiice de securist abuzată de un arab și consolată de Dan Adamescu

Conform jurnaliștilor, Carmen Palade s-a căsătorit în martie 1984 cu libanezul Nabil Makie. După 6 ani, în iunie 1991, Palade deja cerea divorțul. Culmea este că motivele invocate atunci pentru a se despărți de libanez au fost aceleași ca în divorțul intentat împotriva omului de afaceri Dan Adamescu, notează www.tracknews.ro.

Ca fiica a unui ofițer de Securitate, Carmen Palade s-a bucurat de un statut privilegiat în regimul comunist. Venită în București să studieze în cadrul Institutului de Construcții, Carmen Palade s-a aruncat la începutul anilor ’80 într-o relație destul de periculoasă pentru acele vremuri, seducându-l pe libanezul Makie Nabil și lăsându-se, la rândul ei, sedusă de acesta. În acea perioadă, contactele românilor cu orice cetățean străin erau însă strict monitorizate de Securitate.

Dar Carmen, protejată, probabil, de gradul de maior de Securitate al tatălui ei, Costache Palade, a trecut peste interdicțiile regimului comunist și s-a căsătorit la data de 31 martie 1984 cu libanezul Makie Nabil. După două luni de la cununia civilă avea să se nască fiul lor, Rani Makie. Idila fiicei de securist cu libanezul venit în România să studieze nu a durat mult. După 6 ani, în iunie 1991, Carmen Makie se prezenta deja la Judecătoria Sectorului 3 București solicitând desfacerea căsătoriei. Iar motivele invocate păreau a fi unele cât se poate de serioase.

Sentința din 18 februarie 1993 dată în dosarul de divorț 8829/1992 reține că reclamanta Carmen Makie solicita desfacerea căsătoriei exclusiv din vina pârâtului Makie Nabil pe motiv că acesta „consuma în exces băuturi alcoolice, întreținea relații extraconjugale cu diferite femei, insulta și manifesta gelozie nejustificată”. În apărarea sa, Carmen Makie i-a chemat atunci ca martori pe părinții ei: Costache și Zinca Palade. La unison, aceștia au declarat instanței că, într-adevăr, soțul libanez manifesta gelozie nejustificată și chiar era violent cu fiica lor, lovind-o de multe ori. De cealaltă parte, Makie Nabil s-a rezumat în a cere desfacerea căsătoriei din vina ambelor soți.

 

Divorț la indigo

Deși dosarul de divorț nu a reținut alte probe care să arate că, într-adevăr, libanezul o înșela pe Carmen, o insulta și îi mai arăta din când în când și fascia palmară, instanța de judecată a luat în considerare doar declarațiile reclamantei Carmen și ale părinților ei și l-a data de 18.02.1993 a dispus desfacerea căsătoriei exclusiv din vina soțului libanez. Tot din 1993 datează și relația sa cu Dan Adamescu. 10 ani de așteptare, încununați cu succes în 2003, când avea să se căsătorească la Monaco cu omul de afaceri Dan Adamescu.

Ca un făcut, și această idilă se soldează cu prezența în fața judecătorilor, de data aceasta în cadrul procesului de divorț de Dan Adamescu. Doar că aceleași motive invocate în cazul soțului libanez Nabil Makie sunt folosite și în divorțul de Adamescu. Infidelitate, gelozie și jigniri au fost reproșurile aduse miliardarului Dan Adamescu. Conform cererii de divorț din 20 iulie 2015, Carmen a solicitat desfacerea căsătoriei exclusiv din vina soțului, acuzat că o jignește și o înșeală.

Povestea italiană din hotelul făcut cadou de soț

Spre deosebire însă de primul soț, Nabil Makie, Dan Adamescu a întors acuzațiile aduse, susținând în fața judecătorilor că, dimpotrivă, soția lui, Carmen, a fost cea care l-a înșelat, oferind ca exemplu un episod confirmat de doi martori: „în februarie 2009 am aflat că soția mea și-a încălcat obligațiile de fidelitate, ea întâlnindu-se atunci în Hotelul Rex Mamaia – cumpărat de mine pentru ea și întreținut și pe timp de iarnă pentru a fi locuibil – cu un cetățean străin (italian) cu care a petrecut atunci o noapte în aceeași cameră”.

Mai multe detalii AICI.

Cele mai citite

Votul din Consiliul de Securitate al ONU ce cere în premieră o „ încetare imediată a focului în Gaza” a fost salutat pe plan...

Votul de luni asupra unei rezoluţii a Consiliului de Securitate al ONU care cere pentru prima dată "încetarea imediată a focului" în Fâşia Gaza,...

Războiul din Ucraina intră într-o nouă etapă: Operațiunea “Explozia brândușei”

Știrea zilei de ieri: "Rusia bombardează masiv Kievul" nu a luat pe surprindere oamenii cerebrali. Era de așteptat. Putem vorbi despre Crocus, noul Casus...

Cine este BOBER, castorul care a devenit subiectul #1 în trending pe Twitter România

În peisajul digital contemporan, termenul „memecoin” a căpătat o nouă dimensiune, devenind nu doar o formă de divertisment, ci și o piesă intrigantă în...
Ultima oră
Pe aceeași temă