Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Copii infectați cu Covid-19 la un centru social din Buzău

Copii infectați cu Covid-19 la un centru social din Buzău

17 persoane adulte și copii din Complexul de servicii comunitare din Berceni, Buzău, au fost confirmate cu Covid-19.

Petronel Tudor 0 comentarii

Îmbolnăvire în masă la un centru de îngrijire a copiilor din județul Buzău. Primele trei infectări au generat testarea în totalitate a personalului și a copiilor iar rezultatele anunțate de Direcția de Sănătate Publică Buzău indică încă 14 îmbolnăviri ce ridică la 17 numărul total de infectări cu Covid-19.

În această unitate de servicii sociale lucrează 32 de persoane pentru îngrijirea a 24 de copii. Ultimele teste pozitive au ieșit la 7 dintre angajați și la 7 copii. DSP Buzău nu a anunțat vârstele copiilor infectați, doar că vârsta celui mai mic dintre ei este de 10 ani. Pacienții găsiți infectați cu noul coronavirus au fost internați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat.

Comentarii

loading...