Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Coronavirus la Penitenciarul din Brăila

Coronavirus la Penitenciarul din Brăila

Un angajat al Penitenciarului din Brăila a fost depistat pozitiv la testul efectuat pentru COVID-19, conform unui comunicat emis de Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Rl online 0 comentarii

Poliţistul depistat pozitiv își exercita atribuţiile de serviciu în sectorul medical, cu purtarea echipamentului de protecţie, a precizat sursa citată.

"Măsurile de intervenţie respectă conduita stabilită prin Planul de măsuri pentru sistemul penitenciar, după încetarea stării de urgenţă şi vizează efectuarea de verificări pentru stabilirea contacţilor, dezinfectarea spaţiilor de lucru, intensificarea triajului epidemiologic al cadrelor şi monitorizarea stării de sănătate a persoanelor custodiate", se arată în comunicatul ANP.

Potrivit ANP, la controlul medical, în rândul persoanelor private de libertate nu a fost semnalată simptomatologie specifică infectării cu COVID-19, iar administraţia Penitenciarului Brăila aplică în continuare recomandările Direcţiei de Sănătate Publică Brăila.

Comentarii

loading...