15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăȘtirile zileiCozi de sute de camioane la PTF Giurgiu-Ruse

Cozi de sute de camioane la PTF Giurgiu-Ruse

“La Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse, pe sensul de ieşire din ţară s-au aflat la miezul nopţii aproximativ trei sute de mijloace de transport la controlul de frontieră. Numărul mare de autovehicule se datorează restricţiilor de trafic care au fost impuse pe teritoriul Bulgariei în data de 28 noiembrie şi faptului că se circulă în condiţii de iarnă”, a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ITPF Giurgiu, Dănuţ Cazacu.

El spune că poliţiştii de frontieră români colaborează în permanenţă cu omologii lor bulgari în vederea fluidizării traficului şi micşorării timpilor de aşteptare astfel încât în această dimineaţă coada de tiruri s-a redus aproape la jumătate.

“În cursul acestei dimineţi la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu timpul de aşteptare pentru automarfare la ieşirea din ţară este de aproximativ 90 de minute, numărul mijloacelor de transport fiind de aproximativ 120. Totodată, menţionăm faptul că traficul pentru autoturisme şi mijloace de transport persoane se desfăşoară normal, fără a se înregistra timpi de aşteptare”, a completat Dănuţ Cazacu.

În Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu sunt deschise toate arterele de control şi este suplimentat personalul care îşi desfăşoară activitatea la controlul documentelor, utilizându-se astfel întreaga capacitate a punctului de trecere a frontierei. Numai în ultimele 24 de ore poliţiştii de frontieră au verificat aproximativ 860 de camioane pe sensul de intrare şi 950 pe sensul de ieşire din ţară la PTF Giurgiu-Ruse.

În continuare circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă, iar poliţiştii de frontieră români colaborează în permanenţă cu omologii lor bulgari în vederea fluidizării traficului şi reducerii timpilor de aşteptare.

Cele mai citite

Copilul tău și-a pierdut pofta de mâncare? Iată ce trebuie să faci!

Lipsa de apetit la copii reprezintă o problemă comună, care adesea îngrijorează părinții. Este esențială o abordare atentă și informată pentru a identifica cauzele...

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...

Inovație și funcționalitate în baie cu Florin Art: Descoperă cele Mai bune opțiuni de mobilier

Mobilierul de baie nu este doar o necesitate practică într-o locuință modernă, ci și un element crucial în crearea unei atmosfere plăcute și funcționale...
Ultima oră
Pe aceeași temă