15.4 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăȘtirile zileiCrimă macabră la Timișoara. Cine este tânărul autor

Crimă macabră la Timișoara. Cine este tânărul autor

Femeia, care a fost operată de mai multe ori în timpul nopții de marți spre miercuri, a murit la spital, aceasta suferind arsuri pe mai mult de 90% din corp.

Femeia în vârstă de 48 de ani a fost incendiată marți după-amiaza și a ieșit din scara blocului țipând că un vecin i-a dat foc.

Ea a fost preluată de un echipaj SMURD și dusă la spital, unde a fost operată de mai multe ori în timpul nopții de marți spre miercuri.

Polițiștii au început cercetările imediat și l-au dus la audieri pe tânărul de 22 de ani, cu care femeia mai avusese conflicte și despre care ea a spus că i-a dat foc.

În timpul audierilor, studentul în vârstă de 22 de ani a confirmat că el și-a incendiat vecina și a fost reținut.

 Tânărul a fost audiat de procurori miercuri.

Nu este prima dată când tânărul este reținut. În iulie 2020, studentul a fost reținut pentru lovire sau alte violențe, ulterior, în august 2020, fiind trimis în judecată. În prezent, dosarul este pe rolul instanței, iar victima este tot femeia care acum a murit. Femeia nu a solicitat ordin de protecție.

Tânărul este student la Universitatea de Vest din Timișoara și urmează să fie expertizat psihiatric.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Aproape 80 de percheziții, în 4 județe și în Capitală, într-un dosar de contrabandă cu țigări. Prejudiciu de aproape 13 mil. euro

Aproape 80 de percheziţii au loc în această dimineaţă în 14 judeţe şi în Capitală, într-o cauză ce vizează destructurarea a două grupuri infracţionale...

Rusia susține că le oferă avocați din oficiu celor patru autori ai atacului terorist

Autoritățile Rusiei susțin că le oferă avocați din oficiu, plătiți de stat, celor patru arestați care sunt acuzați că au comis atacul terorist din...

Institutul Național de Administrație oferă inteligență artificială pentru prefecți și subprefecți

Institutul Național de Administrație (INA) și-a lansat oferta programelor de formare profesională pentru anul 2024, primele module noi fiind cele despre utilizarea inteligenței artificiale. INA...
Ultima oră
Pe aceeași temă