Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Criminalul poliţistului din Timiş, arestat pentru 30 de zile

Criminalul poliţistului din Timiş, arestat pentru 30 de zile

Ionel Marcel Lepa, criminalul poliţistului din Recaş, judeţul Timiş, a fost prezentat în faţa magistraţilor de la Tribunalul Timiş care au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Rl online 0 comentarii

El este cercetat pentru ultraj, omor calificat, nerespectarea armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept.

Judecătorii de la Tribunalul Timiş au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile pentru Ionel Marcel Lepa, bărbatul care l-a ucis pe poliţistul Cristian Anarhiei, aflat în misiune.

Lepa este cercetat pentru infracţiunile de ultraj, omor calificat, nerespectarea armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept.

Lepa este oricum încarcerat în Penitenciarul Timişoara unde are de ispăşit o pedeapsă de patru ani şi jumătate de închisoare pentru tâlhărie.

Pentru că s-a sustras de la executarea acestei pedepse, bărbatul a fost urmărit de poliţişti, iar în timpul acestei urmăriri l-a împuşcat mortal pe Cristian Amariei. 

Comentarii

loading...