Autostrada Transilvania trebuie să lege Brașov de Oradea prin Târgu Mureș și Cluj-Napoca.

Autostrada Transilvania trebuie să lege Brașov de Oradea prin Târgu Mureș și Cluj-Napoca.

Cseke Attila: Suntem necredibili cu Autostrada Transilvaniei

Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, vrea ca Autostrada Transilvania să fie finalizată cât mai repede, mai ales că investiția trebuia să fie gata încă din 2012.

Petronel Tudor 0 comentarii

„Mi-aş dori foarte mult ca această autostradă a Transilvaniei să se termine pentru că suntem în mare întârziere, suntem necredibili, dacă vorbim de implementarea acestui proiect care trebuia finalizat în 2012, cunoaştem problemele acestui proiect, acestei autostrăzi. E important ca acest proiect să continue şi să fie finalizat cât mai rapid posibil.”, a declarat luni Cseke Attila.

Ministrul Dezvoltării a adăugat că tronsonul dintre Târgu Mureș și Brașov nici măcar nu este în stadiul de licitație în acest moment, în timp ce celelalte porțiuni sunt fie în proiectare, fie atribuite prin contract de execuție.

„Putem avea o perspectivă, dar va trebui să finalizăm această autostradă şi până la Braşov. Evident şi toate celelalte pentru că această legătură trebuie să existe între cele trei regiuni istorice ale României.”, a mai spus Cseke Attila, citat de News.ro.

Comentarii

loading...