Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cuc anunţă că 35 de posturi de director din Compania de Autostrăzi au fost desfiinţate

Cuc anunţă că 35 de posturi de director din Compania de Autostrăzi au fost desfiinţate

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a anunţat, duminică, într-o conferinţă de presă, că 35 de posturi de director din Compania de Autostrăzi au fost desfiinţate, el estimând că vor fi realizate anual economii considerabile.

Rl online 0 comentarii

”Vineri a avut loc Consiliul de Administraţie de la CNAIR şi am promis că o să urmeze nişte restructurări masive. Acest lucru s-a întâmplat, monştri sacri din infrastructură şi oameni care erau de o viaţă pe funcţii de directori adjuncţi, directori generali adjuncţi, şefi de serviciu şi aşa mai departe, parte din ei şi-au pierdut posturile pentru că s-a făcut o restructurare. 35 de posturi de directori au fost şterse din organigrama Companiei de Autostrăzi. este o măsură curajoasă pe care a luat-o directorul general de la CNAIR, dar o măsură care se impunea pentru că de multe ori, aşa cum vă spuneam, am văzut că erau nenumărate semnături pe o hârtie care trebuia în general să parcurgă un circuit foarte simplu pentru implementarea proiectelor”, a declarat ministrul.

Conform lui Cuc, economia anuală la fondul de salarii va fi considerabilă, bani care vor putea merge în zona investiţiilor, a întreţinerii drumurilor.
 
”Lucrul cel mai important este că în urma acestor restructurări şi reduceri de posturi de conducere, CNAIR va economisi anual la fondul de salarii, 3 milioane de euro. Deci 3 milioane de euro care se vor duce în partea de întreţinere de drumuri, în alte proiecte care trebuie să prindă contur în cadrul Companiei”, a explicat el.
 
Răzvan Cuc susţine că viitorul ministru al transporturilor primeşte o companie ”la cheie”.
 
”Iată, aş spune că am eliminat probabil unul din lucrurile pe care am putea spune că următorul ministru ar vrea să le blameze, faptul că în Companie sunt tot felul de oameni, sau, mă rog, cum vor să îi categorisească ei, primeşte o Companie de Autostrăzi la cheie, cu oameni tineri, cu oameni noi, neafiliaţi politic, care vor să îşi facă treaba şi să implementeze proiectele de infrastructură, ba mai mult şi o economie foarte mare, aş spune eu considerabilă, de 3 milioane de euro, la fondul de salarii, bani pe care îi vor putea investi în proiecte”, a conchis ministrul Transporturilor.
 

Comentarii

loading...