13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiCum a murit primul bărbat din lume care s-a vaccinat anti Covid-19

Cum a murit primul bărbat din lume care s-a vaccinat anti Covid-19

Shakespeare a ajuns faimos în decembrie anul trecut, când a devenit a doua persoană care a primit vaccinul Pfizer / BioNTech la Spitalul Universitar Coventry şi Warwickshire, potrivit BBC.

Imaginea sa, precum şi cea a lui Margaret Keenan, prima femeie din lume care a fost vaccinată, au fost afişate în ziarele şi ecranele din întreaga lume, spre deliciul lui Bill, aşa cum era cunoscut de apropriaţi.

William Shakespeare a murit la acelaşi spital unde a primit vaccinul după o scurtă perioadă de boală. Decesul său nu are nicio legătura cu vaccinul.

Consilierul local Jayne Innes, care a lucrat alături de Shakespeare la Partidul Muncitoresc din Coventry, a declarat: „Era un om atât de minunat, unul care avea un angajament real de a-şi îmbunătăţi zona”.

„Bill a fost un militant pe tot parcursul vieţii, aşa că a fost încântat că poate ajuta la promovarea campaniei de vaccinare”, a adăugat Jayne Innes.

De la momentul în care William Shakespeare s-a vaccinat peste 1,7 miliarde de doze de vaccin împotriva COVID-19 au fost administrate la nivel global.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

De ce reconstrucția incluzivă a Romilor din Ucraina postbelică va fi o palmă pentru Putin

Acesta s-ar putea să nu pară momentul potrivit pentru a vorbi despre Romii din Ucraina. Conducerea țării se luptă să mențină sprijinul aliaților cheie....

Charalambous, cu o zi înaintea derby-ului FCSB – Rapid: „Jucătorii sunt înfometaţi să câştige acest titlu de campioni”

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat că jucătorii săi sunt înfometaţi să câştige titlul de campioni în acest sezon şi că o victorie...

Ciolacu, despre o eventuală înlocuire a candidatului Cîrstoiu cu Negoiță. Ce a stabilit cu Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat...
Ultima oră
Pe aceeași temă