Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cum au fost dezinformați jurnaliștii de la The Guardian de presa din România

Cum au fost dezinformați jurnaliștii de la The Guardian de presa din România

Recent, publicația britanică The Guardian a retras afirmațiile cu privire la implicarea familiei Adamescu în scandalul scrisorii de la Giuliani.

Rl online 0 comentarii

"Am citat presa din România care a scris că fostul director al FBI, Louis Freeh, a fost angajat de familia Adamescu. După publicare, directorul general al Freeh Group International Solutions a declarat că nici Alexander Adamescu, nici Dan Adamescu nu au fost vreodată clienții firmei", se arată în erata de pe site-ul The Guardian.

Presa din țară a scris că Louis Freeh, fostul director al FBI, care a platit pentru ca Rudolf Giuliani sa semneze scrisoarea acuzatoare la adresa DNA, a fost avocatul lui Puiu Popoviciu, al miliardarului israelian Beny Steinmetz si al omului de afaceri Alexander Adamescu.

Alexander Adamescu a respins la acea vreme, într-un comunicat, orice legătură cu avocatul Louis Freeh, fost șef al FBI, și i-a averitzat pe toți cei care l-au asociat cu scandalul scrisorii de la fostul primar de New York, Rudolph Giuliani, că îi va acționa în judecată.

Comentarii

loading...