Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cupidon.ro, un site de matrimoniale, ajuta barbati si femei singure din Romania sa-si gaseasca un partener serios pentru o relatie de dragoste, sa se casatoreasca si sa formeze o familie fericita.

Cupidon.ro, un site de matrimoniale, ajuta barbati si femei singure din Romania sa-si gaseasca un partener serios pentru o relatie de dragoste, sa se casatoreasca si sa formeze o familie fericita.

Cupidon.ro - Intalniri si relatii pentru casatorie. Agentie matrimoniala

Cupidon.ro, un site de matrimoniale, ajuta barbati si femei singure din România sa-si gaseasca un partener serios pentru o relatie de dragoste pe termen lung, sa se casatoreasca si sa formeze o familie fericita.

Rl online 0 comentarii

Cupidon este un brand care si-a castigat popularitatea in Romania prin seriozitatea si prin profesionalismul serviciilor matrimoniale personalizate oferite catorva mii de barbati si femei singure. Cupidon nu este doar un site de matrimoniale care va ofera acces la chat si dating online ci este si o agentie matrimoniala cu traditie.

Concret, pe langa posibilitatea de a va inscrie online pe Cupidon.ro si a contacta dumneavoastra persoanele inscrise, Cupidon.ro ofera si servicii clasice de agentie matrimoniala, implicandu-se si garantandu-va un anumit numar de intalniri personalizate. In cadrul serviciilor de intalniri personalizate agentia Cupidon faciliteaza exclusiv intalniri pentru relatii de dragoste serioase pe termen lung in vederea casatoriei.

Nu toate persoanele care se inscriu gratuit si apar pe siteul Cupidon.ro sunt membri ai agentiei matrimoniale. Multe femei si barbati se inscriu din curiozitate ori pentru a folosi site-ul Cupidon pentru dating online adica corespondenta prin mesaje private ca pe orice site de matrimoniale. Numai o parte dintre membrii de pe site sunt verificati si anume cei care fac subiectul unor intalniri personalizate organizate de Agentia Cupidon.

 

Cum functioneaza agentia matrimoniala Cupidon?

Persoanele singure interesate de o relatie serioasa se inscriu pe site-ul Cupidon.ro sau la biroul agentiei. Se face o analiza iar daca conditiile sunt indeplinite, se procedeaza la semnarea unui contract de servicii, numit contract de curtaj matrimonial, care stabileste termenii colaborarii si numarul de persoane pe care clientul urmeaza sa le intalneasca.

Respectand confidentialitatea, agentia Cupidon incepe cautarile personalizate, organizeaza interviuri cu potentiali parteneri, apoi propune clientului o lista de persoane care corespund preferintelor sale. Clientul va alege persoanele pe care doreste sa le cunoasca iar agentia organizeaza intalnirile. Daca refuza propunerile, agentia reia cautarile si revine cu alte propuneri.

Femeile si barbatii singuri care doresc sa fondeze o familie, se simt in siguranta cand stiu ca un reprezentant al agentiei matrimoniale a intalnit si a verificat in prealabil identitatea, starea civila, eventual cazierul judiciar si alte informatii cu privire la persoana pe care urmeaza sa o intalneasca.

Majoritatea utilizatorilor site-ului de matrimoniale Cupidon.ro, conform Google Trends, provin din mediul urban, in principal din marele orase ale Romaniei: Bucuresti, Constanta, Galati, Buzau, Iasi, Suceava, Cluj, Deva, Brasov, Arad, Timisoara, Craiova, Pitesti, Sibiu si Ploiesti. Aproximativ 15% dintre membrii site-ului sunt din strainatate, in principal din Moldova, Franta, Belgia, Germania, Italia, Olanda, Elvetia si State Unite al Americii.

 

Puteti recomanda un barbat din strainatate?

"Da, pentru un domn distins din Elvetia, "a high class man", necasatorit, fara copii, prezentabil, romantic, cautam o domnisoara singura din Romania sau din Moldova, fara obligatii ori vicii, cu varsta intre 24 si 36 ani, interesata de o relatie serioasa in vederea casatoriei. Din motive de confidentialitate nu va putem spune mai multe dar daca doriti detalii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon afisat pe Cupidon.ro sau pe WhatsApp. Foarte multi barbati si femei singure isi cauta dragostea la matrimoniale atat in Romania cat si in strainatate. Va invit sa va inscrieti pe Cupidon.ro ", a spus Raluca, administratorul agentiei matrimoniale.

Comentarii

loading...