19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăȘtirile zileiCupidon.ro - Intalniri si relatii pentru casatorie. Agentie matrimoniala

Cupidon.ro – Intalniri si relatii pentru casatorie. Agentie matrimoniala

Cupidon este un brand care si-a castigat popularitatea in Romania prin seriozitatea si prin profesionalismul serviciilor matrimoniale personalizate oferite catorva mii de barbati si femei singure. Cupidon nu este doar un site de matrimoniale care va ofera acces la chat si dating online ci este si o agentie matrimoniala cu traditie.

Concret, pe langa posibilitatea de a va inscrie online pe Cupidon.ro si a contacta dumneavoastra persoanele inscrise, Cupidon.ro ofera si servicii clasice de agentie matrimoniala, implicandu-se si garantandu-va un anumit numar de intalniri personalizate. In cadrul serviciilor de intalniri personalizate agentia Cupidon faciliteaza exclusiv intalniri pentru relatii de dragoste serioase pe termen lung in vederea casatoriei.

Nu toate persoanele care se inscriu gratuit si apar pe siteul Cupidon.ro sunt membri ai agentiei matrimoniale. Multe femei si barbati se inscriu din curiozitate ori pentru a folosi site-ul Cupidon pentru dating online adica corespondenta prin mesaje private ca pe orice site de matrimoniale. Numai o parte dintre membrii de pe site sunt verificati si anume cei care fac subiectul unor intalniri personalizate organizate de Agentia Cupidon.

 

Cum functioneaza agentia matrimoniala Cupidon?

Persoanele singure interesate de o relatie serioasa se inscriu pe site-ul Cupidon.ro sau la biroul agentiei. Se face o analiza iar daca conditiile sunt indeplinite, se procedeaza la semnarea unui contract de servicii, numit contract de curtaj matrimonial, care stabileste termenii colaborarii si numarul de persoane pe care clientul urmeaza sa le intalneasca.

Respectand confidentialitatea, agentia Cupidon incepe cautarile personalizate, organizeaza interviuri cu potentiali parteneri, apoi propune clientului o lista de persoane care corespund preferintelor sale. Clientul va alege persoanele pe care doreste sa le cunoasca iar agentia organizeaza intalnirile. Daca refuza propunerile, agentia reia cautarile si revine cu alte propuneri.

Femeile si barbatii singuri care doresc sa fondeze o familie, se simt in siguranta cand stiu ca un reprezentant al agentiei matrimoniale a intalnit si a verificat in prealabil identitatea, starea civila, eventual cazierul judiciar si alte informatii cu privire la persoana pe care urmeaza sa o intalneasca.

Majoritatea utilizatorilor site-ului de matrimoniale Cupidon.ro, conform Google Trends, provin din mediul urban, in principal din marele orase ale Romaniei: Bucuresti, Constanta, Galati, Buzau, Iasi, Suceava, Cluj, Deva, Brasov, Arad, Timisoara, Craiova, Pitesti, Sibiu si Ploiesti. Aproximativ 15% dintre membrii site-ului sunt din strainatate, in principal din Moldova, Franta, Belgia, Germania, Italia, Olanda, Elvetia si State Unite al Americii.

 

Puteti recomanda un barbat din strainatate?

“Da, pentru un domn distins din Elvetia, “a high class man”, necasatorit, fara copii, prezentabil, romantic, cautam o domnisoara singura din Romania sau din Moldova, fara obligatii ori vicii, cu varsta intre 24 si 36 ani, interesata de o relatie serioasa in vederea casatoriei. Din motive de confidentialitate nu va putem spune mai multe dar daca doriti detalii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon afisat pe Cupidon.ro sau pe WhatsApp. Foarte multi barbati si femei singure isi cauta dragostea la matrimoniale atat in Romania cat si in strainatate. Va invit sa va inscrieti pe Cupidon.ro “, a spus Raluca, administratorul agentiei matrimoniale.

Cele mai citite

Zeci de angajați ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor fi disponibilizați de luni

Circa 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni,...

Modificări ale liniilor STB 90 și 201

Începând de sâmbătă, 30.03.2024, traseele liniilor urbane 90 și 201 se comasează, urmând ca noul traseu organizat între terminalele „Arena Națională” și „Semănătoarea” să...

Imagini șocante cu soldații israelieni: se joacă cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene

Imaginile prezentate public şochează, pe fondul ofensivei israeliene pe care IDF o poartă din Gaza de câteva luni, ca răspuns la atacurile din 7...
Ultima oră
Pe aceeași temă