Cuțitarul din autobuz, prins de echipajele SRI și cele ale Poliției Capitalei

Cuțitarul din autobuz, prins de echipajele SRI și cele ale Poliției Capitalei

Un bărbat de 47 de ani care a scos cuţitul într-un autobuz din Bucureşti a fost imobilizat şi dus la secţia de poliţie după intervenția echipajelor DGPMB și SRI.

Rl online 0 comentarii

"Astăzi, în jurul orei 12,00, într-un autobuz ce se afla în circulaţie în Sectorul 5, un bărbat a afişat, la vedere, un cuţit, fără a ameninţa vreun călător anume. O persoană a apelat prin sistemul 112 şi a sesizat situaţia", informează Biroul de presă al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB), potrivit căruia bărbatul, cetăţean român în vârstă de 47 de ani, a fost imobilizat şi condus la sediul unei subunităţi de poliţie.

În urma unui apel la 112, iniţiat la ora 12,28, a fost sesizată și Brigada Antiteroristă din cadrul SRI, la faţa locului deplasându-se atât poliţişti din cadrul Secţiei 18 Poliţie, precum şi un echipaj al Serviciului Român de Informaţii.

Serviciul Român de Informaţii (SRI) a precizat vineri că bărbatul care a scos cuţitul într-un autobuz din Bucureşti nu este cunoscut cu profil terorist, iar până în prezent nu există elemente care să lege incidentul de un posibil act terorist.

Comentarii

loading...