15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiCutremur de 2,2 grade în judeţul Gorj, la o adâncime foarte mică

Cutremur de 2,2 grade în judeţul Gorj, la o adâncime foarte mică

Un cutremur cu magnitudinea de 2,62grade pe scara Richter s-a produs miercuri seara în judeţul Gorj, la o adâncime de numai 7 kilometri, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).

Seismul din judeţul Buzău s-a produs la ora 20.22, la o adâncime de 7 kilometri şi a avut magnitudinea de 2,2 pe scara Richter.

Oraşele cele mai apropiate de epicentrul cutremurului sunt Târgu-Jiu (20km), Rovinari (20km), Uricani (22km), Lupeni (28km) şi Bumbeşti-Jiu (31km).

Cel mai mare cutremur înregistrat în august, cu magnitudinea de 3,7 grade, s-a produs în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău.

Cele mai citite

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...
Ultima oră
Pe aceeași temă