16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiDâmboviţa: Bărbat amendat după ce a sunat la 112 reclamând că a...

Dâmboviţa: Bărbat amendat după ce a sunat la 112 reclamând că a fost tâlhărit de un şofer

Potrivit Poliţiei Judeţene Dâmboviţa, un bărbat a sesizat poliţiştii, vineri seară, despre faptul că ar fi fost deposedat, prin violenţă, de o sumă de bani, de un bărbat necunoscut, care l-a luat la ocazie din Târgovişte până la Pietrari.

Suspectul a fost identificat rapid de poliţişti, iar în urma cercetărilor s-a stabilit că se ocupa de transportul ilegal de persoane.

Sâmbătă, Poliţia Dâmboviţa a anunţat însă că, în urma cercetărilor făcute de poliţiştii de la Secţia nr. 5 Poliţie Rurală Voineşti, sprijiniţi de poliţiştii de la Poliţia Municipiului Târgovişte, s-a stabilit că bărbatului de 50 de ani, care a sesizat prin 112 că a fost deposedat de bani, i-ar fi căzut din buzunar, de fapt, banii (150 de lei) pe bancheta din spate a autoturismului cu care a mers la ocazie.

Şoferul care făcea transport de persoane ilegal a fost sancţionat contravenţional şi s-a dispus reţinerea certificatului şi plăcuţelor cu numărul de înmatriculare.

La rândul său, bărbatul are a alarmat fals sistemul 112 a fost amendat cu o mie de lei.

Poliţiştii spun că bărbtul care a sesizat fapta avea urme de violenţă pe faţă, în momentul respectiv, dar ulterior a recunoscut că a căzut, fără a fi lovit de cel reclamat.

Cele mai citite

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Clotilde Armand s-a înscris pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand și-a depus, joi, candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1, din partea Alianței Dreapta Unită, potrivit jurnalul.ro. „Am un mesaj pentru...

Preţurile la electricitate şi gaze în UE au scăzut în 2023, după explozia din 2022 (Eurostat)

Facturile la electricitate şi gaze ale consumatorilor europeni au scăzut în a doua jumătate a anului trecut, după creşterea care a început după războiul...
Ultima oră
Pe aceeași temă