Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dâmboviţa: Doi fraţi au murit înecaţi într-o groapă de excavaţie plină cu apă

Dâmboviţa: Doi fraţi au murit înecaţi într-o groapă de excavaţie plină cu apă

Un băiat de 9 ani şi sora sa de 7 ani au murit, miercuri, după ce s-au înecat într-o groapă de exavaţie plină cu apă lângă care se jucau, în localitatea Bălteni, comuna Conţeşti.

Rl online 0 comentarii

Groapa a fost săpată de primăria din localitate care intenţionează să construiască o staţie de epurare.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa au declarat pentru News.ro că pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru salvarea a doi copii căzuţi într-o baltă formată în urma unei excavaţii.

”Pompierii intervin pentru salvarea a doi copii căzuţi într-o excavaţie, în localitatea Bălteni, comuna Conţeşti din judeţul Dâmboviţa. Unul dintre copii a fost găsit şi scos la mal. A fost predat unui echipaj de ambulanţă care efectuează manevre de resucitare”, au declarat reprezentanţii ISU Dâmboviţa.

Ulterior, aceştia au precizat că a fost găsit şi cel de-al doilea copii, şi în cazul acestuia medicii aplicând manevre de resuscitare. Din păcate, niciunul dintre copii nu a răspuns, fiind declarat decesul.

Este vorbat despre un băiat de 9 ani şi sora sa de 7 ani care s-au jucat în apropierea unei gropi de excavaţie.

Groapa a fost săpată de primăria din localitate care doreşte să construiască acolo o staţie de epurare. Groapa are aproximativ trei metri adâncime, iar jumătate este plină cu apă.

 

Comentarii

loading...