Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dan Marcel Iliescu, noul rector al Universității Ovidius din Constanța

Dan Marcel Iliescu, noul rector al Universității Ovidius din Constanța

Conferenţiarul Dan Marcel Iliescu, fost decan al Facultăţii de Medicină Generală şi preşedinte în exerciţiu al Senatului Universităţii, a fost desemnat miercuri seară rector al Universităţii de stat Ovidius, din Constanţa, în cadrul alegerilor la termen.

Rl online 0 comentarii

Potrivit surselor citate, cel de-al şaptelea rector al Universităţii de stat Ovidius, conf. univ. dr. Dan Marcel Iliescu, a câştigat alegerile din primul tur de scrutin, cu 435 de voturi pentru, din 573 de electori prezenţi, reprezentând 78,66%.

Ceilalţi doi candidaţi, prof. dr. ing. Eden Mamut şi prof. dr. Octavian Unc, şeful Secţiei Chirurgie 1 din Spitalul Clinic Judeţean Constanţa, au primit 27 şi, respectiv, 91 de voturi.

Comentarii

loading...