Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dăncilă, despre întâlnirea cu Timmermans: Probabil va fi abordat şi subiectul legat de justiţie

Dăncilă, despre întâlnirea cu Timmermans: Probabil va fi abordat şi subiectul legat de justiţie

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, că este posibil ca situaţia Justiţiei din România să fie abordată în discuţia pe care o va avea cu prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans.

Rl online 0 comentarii

”Nu pot să anticipez despre ce voi discuta cu domnul Timmermans. În cadrul discuţiilor, probabil, va fi abordat şi subiectul legat de justiţie, dar mai sunt şi alte subiecte pe care trebuie să le discutăm. Cred că în ultima perioadă singurul nostru subiect a fost cel legat de justiţie. Pe mine ca şi prim-ministru, pe lângă justiţie, mă preocupă şi problemele economice, mă preocupă investiţiile, pentru mine acestea sunt prioritare. După ce voi avea discuţia cu domnul prim-vicepreşedinte Frans Timmermans o să comunic ceea ce am discutat”, a declarat, luni, Viorica Dăncilă.

Aceasta a precizat că-şi doreşte o bună cooperare cu Comisia Europeană.

”Bineînţeles că îmi doresc o cooperare foarte bună cu Comisia şi cred că întâlnirile pe care le-am avut la Bruxelles şi în ţară au demonstrat acest lucru. Îmi doresc o bună cooperare cu toate instituţiile europene, vreau să le cunosc punctul de vedere. Asta nu înseamnă că trebuie ca fiecare punct de vedere să fie neapărat acceptat. Pot fi argumente pro şi contra, pot fi dezinformări care vedem că ajung la Bruxelles foarte des şi trebuie să vorbim despre lucrurile concrete şi lucrurile reale”, a mai spus premierul.

Premierul Viorica Dăncilă are luni, la ora 18.00, o întrevedere cu prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans.

Comentarii

loading...