Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dăncilă: STS a răspuns în cel mai iresponsabil mod la toate întrebările

Dăncilă: STS a răspuns în cel mai iresponsabil mod la toate întrebările

Premierul Viorica Dăncilă susţine că urmăreşte îndeaproape cazul de la Caracal şi i-a cerut directorului STS lămuriri în acest caz, acuzând serviciul că a răspuns în cel mai iresponsabil mod la toate întrebările.

Elena Marinescu 0 comentarii

”Aşa cum am mai declarat în această seară, urmăresc îndeaproape ancheta de la Olt şi sunt în permanentă legătură cu Ministrul Afacerilor Interne pentru actualizări. Domnul Nicolae Moga se află la Caracal şi va rămâne acolo atât cât este necesar. Vom analiza toate cauzele acestei tragedii şi vom lua toate măsurile necesare, ferm şi rapid. Mă voi ocupa personal de toţi cei care nu mai au ce căuta în sistem, astfel încât tragedii de genul acesta să nu se mai întâmple”, a scris, vineri seară, Viorica Dăncilă pe Facebook.

Aceasta afirmă că ”de la cel mai înalt nivel până la ultimul responsabil, cei vinovaţi trebuie să plătească”. ”STS deocamdată a răspuns în cel mai iresponsabil mod la toate întrebările. Îi solicit personal directorului serviciului lămuriri în acest caz, în cel mai scurt timp. Dar oricare ar fi răspunsul, este inadmisibil să nu existe acurateţe în localizare în secolul 21”, a mai scris Dăncilă.

Comentarii

loading...