Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dăncilă: Trebuie să ne asumăm toţi rezultatul la europarlamentare

Dăncilă: Trebuie să ne asumăm toţi rezultatul la europarlamentare

Preşedintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, susţine că rezultatul partidului la europarlamentare trebuie asumat de toţi, ea afirmând că social-democraţii, în momentele grele, au dat dovadă de unitate şi putere de a merge mai departe.

Rl online 0 comentarii

Dăncilă a declarat, marţi, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional al partidului, că membrii PSD aveau posibilitatea de a-şi exprima opinia şi în mandatul lui Liviu Dragnea, dar nu au făcut-o.

"Eu cred că trebuie să ne asumăm toţi această vină pentru că aveam posibilitatea să ne spunem fiecare opinia şi atunci. Eu cred că trebuie să ne asumăm toţi rezultatul alegerilor europarlamentare. Am spus că o să facem o analiză astfel încât să nu mai repetăm aceste greşeli", a adăugat liderul social-democrat.

Întrebată cum este PSD fără Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă a afirmat: "Nu este uşor. Un rezultat la europarlamentare care nu poate mulţumi PSD, preşedintele partidului arestat, deci nu este o situaţie... Este o situaţie dificilă, dar, ca de fiecare dată, PSD, în momentele sale grele, a dat dovadă de unitate şi putere de a merge mai departe".

Ea a subliniat că o formaţiune politică nu trebuie etichetată după problemele avute în justiţie de unul dintre liderii săi.

"Aceste probleme trebuie să le deconteze persoana care are probleme cu justiţia. Nu trebuie să le decontăm toţi. Am văzut anumite etichete care s-au pus, am văzut anumite etichete legate de corupţie, legate de hoţi... Nu am nicio problemă. Nu am avut niciodată nicio problemă. De ce să fim judecaţi toţi? Cei care au probleme să şi le rezolve, dar eu cred că nu trebuie privit în ansamblu un partid ca fiind corupt sau care să aibă probleme de genul acesta", a adăugat Viorica Dăncilă.

Comentarii

loading...