Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Daniel Barbu, fostul preşedinte al Autorităţii Electorale Permanente, la DNA

Daniel Barbu, fostul preşedinte al Autorităţii Electorale Permanente, la DNA

Fostul preşedinte al Autorităţii Electorale Permanente Daniel Barbu a ajuns, miercuri dimineaţă, la DNA, cel mai probabil fiind convocat în dosarul trezorierului PSD, Mircea Drăghici.

Rl online 0 comentarii

Daniel Barbu, fost preşedinte al Autorităţii Electorale Permanente, a ajuns, miercuri dimineaţă, la Direcţia Naţională Anticorupţie, înainte de ora 10.00 El a intrat în sediul instituţiei şi a refuzat să facă declaraţii jurnaliştilor. Cel mai probabil, acesta a fost chemat în legătură cu dosarul care-l vizează pe trezorierul PSD, Mircea Drăghici.

Acesta este cercetat de către DNA pentru pentru delapidare şi utilizarea subvenţiilor în alte scopuri decât cele pentru care au fost acordate. În 2 aprilie, DNA a anunţat că, în calitate de trezorier al unui partid, având atribuţii de gestionare şi administrare a bunurilor şi fondurilor băneşti aparţinând formaţiunii politice respective, suspectul şi-ar fi însuşit suma de 380.000 euro prin încheierea unui contract de închiriere a unui imobil, având un caracter simulat, folosind astfel suma de bani provenită din subvenţii în alte scopuri decât cele pentru care au fost acordate, respectiv pentru plata parţială în proporţie de peste 2/3 a unui imobil.

De asemenea, în 22 aprilie, procurorii DNA au transmis că au extins urmărirea penală faţă de trezorierul PSD Mircea Drăghici pentru încă o infracţiune de delapidare. Acesta ar fi dispus scoaterea din patrimoniul partidului a unui autoturism de lux, cu o valoare de 324.800 lei, fără încasarea contravalorii acestuia la momentul înstrăinării.

Comentarii

loading...