Sursa: social media. Daniel Dragomir.

Sursa: social media. Daniel Dragomir.

Daniel Dragomir anulează așa zisa implicare a fostului adjunct SRI, Florian Coldea, în ajutarea PSD

Fostul ofițer SRI de rang înalt, Daniel Dragomir, a dezmințit pe pagina sa de socializare zvonurile legate de o posibilă consiliere a PSD de către fostul adjunct SRI, Florian Coldea

Redacția Online 0 comentarii

În spațiul public s-a declanșat un adevărat scandal pe tema încercării ,,aproprierii” de către Florian Coldea a jurnaliștilor de la Evenimentul Zilei, jurnaliștii Dan Andronic și Mirel Curea dezvăluind această încercare chiar în aceste zile. Mesajul lor s-a intersectat și cu mesajul lui Cosmin Gușă care a avertizat că există un ,,plot” împotriva lui Klaus Iohannis prin care acesta să piardă alegerile prezidențiale, rezerviștii asumându-și într-o ,,nouă sufragerie a lui Oprea” susținerea Vioricăi Dăncilă. Cosmin Gușă a făcut aluzie la Florian Coldea și deci la posibila sa implicare în staff-ul de consiiliere a Vioricăi Dăncilă.

Pe fondul acestor zvonuri, Daniel Dragomir, un susținător al PSD de după alegerile din 2016 dar și un rival convins al fostului său șef Florian Coldea a dezmințit și a promis pe pagina sa de socializare că va anunța dacă această idee vehiculată în spațiul public s-ar materializa.

,,Concluzia: Lăsați manipulările ieftine. Ocupați-vă de campanie că sunt destui zvonaci pe metru pătrat!
Dacă aflu cumva că apare picior de Coldea în campania doamnei Dăncilă, vă asigur dragi prieteni că voi fi primul care va ieși public și o va spune. Să nu aveți nicio îndoială!”

 

 

Comentarii

loading...