Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Daniel Dragomir

Daniel Dragomir

Daniel Dragomir, despre fostul general SRI Dumitru Dumbravă: Un hoț între hoți, va ajunge la pușcărie

Fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir îi solicită directorului Serviciului Român de Informaţii să înceapă „de urgenţă” investigarea generalului Dumitru Dumbravă.

Mihai Diac 0 comentarii

Cererea formulată de Daniel Dragomir intervine după ce Dumitru Dumbravă a fost acuzat că şi-ar fi plagiat teza de doctorat.

Locotenent-colonelul (r) Daniel Dragomir îl califică pe Dumitru Dumbravă drept „un hoţ între hoţi” şi „plagiator”.

„Cer în mod public Directorului Serviciului Român de Informaţii investigarea de urgenţă a generalului Dumbravă şi demiterea sa. Domnule Director, foşti colegi, nu va mai lăsaţi şantajaţi de Dumbravă şi de echipa lui Coldea. A venit vremea să puneţi rânduiala în serviciu, iar infractorii că Dumbravă vor trebui să răspundă”, se arată în scrisoarea publică a lui Daniel Dragomir, publicată pe blogul romania30.ro.

Fostul ofiţer SRI îl numeşte „hoţ” şi „traficant de influenţă” pe generalul Dumitru Dumbravă.

„Un hoţ între hoţi. Un plagiator în fruntea SRI. Un traficant de influenţă în dosare cu miza. Un combinator de jurnalişti cu grade. Un incompetent profesional care a băgat la puşcărie sute, poate chiar mii de oameni nevinovaţi. Un coordonator de judecători pe bileţele. Orice vreme-şi are vremea. Oricât l-ar proteja conducerea serviciului, Mitică va ajunge la puşcărie pentru faptele sale”, mai scrie Daniel Dragomir.

Reacţia lui Dragomir vine după ce site-ul Pressone a scris că generalul Dumitru Dumbravă şi-ar fi plagiat teza de doctorat.

Comentarii

loading...