Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Daniel Dragomir, dezvăluiri în Parlamentul European

Daniel Dragomir, dezvăluiri în Parlamentul European

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir merge în Parlamentul European pentru a prezenta abuzurile din societatea românească.

George Dumitrescu 0 comentarii

 “Miercuri, 10 octombrie, voi merge în Parlamentul European. De această dată, nu mă voi mărgini doar la a informa cu privire la situația din România. Este vremea să punem și întrebări: ce are de gând să facă UE cu privire la aceste abuzuri? Voi încerca să mă ridic la înălțimea așteptărilor românilor care sprijină România 3.0 și care vor ca vocea lor să fie auzită, clar și răspicat, la Bruxelles”, a anunțat Daniel Dragomir pe portalul România 3.0.

 

Subiectele prezentate de Daniel Dragomir în Parlamentul European

- Protocoalele secrete și impactul acestora asupra dreptului la un proces echitabil,

- Poliția politică și ascultările în masă prin sutele de mii de mandate din ultimii ani,

-  Presiunile asupra judecătorilor din România și lipsa unei justiții imparțiale.

"Pentru o corectă informare publică, înaintea dezbaterii voi face publice punctele principale pe care le voi susține", a mai precizat Dragomir.

 

Comentarii

loading...