Daniel Dragomir: Eu merg la Referendum!

Daniel Dragomir: Eu merg la Referendum!

Într-o postare pe Facebook, liderul platformei civice România 3.0, Daniel Dragomir, anunță că va merge la referendumul pentru redefinirea căsătoriei și că va vota "DA".

Rl online 0 comentarii

De asemenea, Daniel Dragomir anunță că se va implica și în campania de susținere a Referendumului.

"Da! Eu merg la Referendum!

Acest Referendum nu este doar despre familie, căsătorie, tradiție, bărbat și femeie.

Acest Referendum este mai ales despre viitorul României ca națiune creștină și suverană, într-un ocean al pierzaniei globalismului, este despre un moment istoric în care avem de ales ca popor și ca oameni. Este despre ce fel de Românie vrem sa lăsăm copiilor noștri!

Da! Voi merge la Referendum și începand de mâine voi face și campanie pentru această alegere!", a scris Dragomir pe Facebook.

Românii cu drept de vot se vor prezenta sâmbătă, 6 octombrie 2018, între orele 7,00 și 21,00 și duminică, 7 octombrie 2018, între orele 7,00 și 21,00, la referendumul pentru familie. Cetățenii sunt chemați să se pronunțe dacă sunt de acord pentru schimbarea definiției familiei din Constituție, în așa fel încât formularea “căsătoria liber consimțită între soți” să fie schimbată în „căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie”.

În prezent, articolul 48 din Constituție prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor'.

Comentarii

loading...