Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Daniel Dragomir îi îndeamnă pe brașoveni să denunțe abuzurile de la DNA Brașov

Daniel Dragomir îi îndeamnă pe brașoveni să denunțe abuzurile de la DNA Brașov

Într-o postare pe site-ul inițiativei civice, romania30.ro, Daniel Dragomir îi îndeamnă pe toți cei care au fost suspuși abuzurilor din partea DNA Brașov să iasă în față și să facă publice cazurile lor.

Rl online 0 comentarii

"De la momentul intrării în viața publică, am anunțat că una din prioritățile România 3.0 este dezvăluirea abuzurilor. Mai ales că aceste abuzuri au fost generalizate în toată țara și îndreptate împotriva unor categorii largi de cetățeni, nu doar împotriva oamenilor politici: avocați, profesori, doctori, militari, polițiști, aleși locali, funcționari etc.

În ultimele luni, dezvăluirile media au arătat că practicile de la DNA Central au fost la fel de abuzive și la DNA Ploiești, și la DNA Oradea.

A venit vremea.

Fac astăzi un apel public către toți cetățenii din județul Brașov și județele învecinate, de orice etnie ar fi, să iasă public, să-și prezinte cazurile individuale, să prezinte probe, să ne trimită datele pe care doresc să le facem publice în mass media și să se adreseze în mod legal prin plângeri penale împotriva tuturor celor care au fost implicați în abuzuri la DNA Brașov.

Secția pentru magistrați a Parchetului General a început să pună ordine în aceste abuzuri. Este, însă, datoria noastră, a cetățenilor din această țară, să demonstrăm că știm să ne apărăm drepturile și libertățile.

Din informațiile pe care le dețin, peste jumătate din aleșii locali PSD din județul Brașov au dosare penale.

Procentul este însă mult mai mare în rândul aleșilor PNL din acest județ.

Vă cer să aveți curaj.Vă cer să vă alăturați acestei inițiative și să demonstrați că românii nu mai acceptă mizeriile și abuzurile echipei Deca și compania", a scris Dragomir pe romania30.ro

 

Comentarii

loading...