8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiDaniel Dragomir și lupta anevoioasă cu Statul Paralel și Justiția coruptă

Daniel Dragomir și lupta anevoioasă cu Statul Paralel și Justiția coruptă

Acum doi ani, pe vremea asta, pe baza unor declaratii mincinoase date de doi denuntatori si pe baza unor probe falsificate, am devenit inamicul public numarul 1 – dosarul BlackCube. O operatiune in forta, derulata de zeci de politisti, trupe speciale si SRI-isti, sub directa coordonare a echipei Coldea – Kovesi – Horodniceanu.

 

Unde se afla Romania azi?

Coldea coordoneaza din umbra lovituri de stat, Kovesi conduce Parchetul General si joaca iarasi cu dosarele politice, DIICOT tace, ministrul justitiei sta si citeste de doua luni un memoriu de 30 de pagini cu ilegalitatile din dosarul BlackCube, politicienii plimba vorbe prin gura si vorbesc de protocoale si abuzuri ca si cum ar fi povesti din basme.

Dosarul vietii nu este nici azi trimis in judecata dupa doi ani si jumatate de la deschidere, laptopurile, tabletele si calculatoarele copiilor stau tot sub cheie in fisetele DIICOT, denunturile si probele falsificate sunt in continuare folosite pentru a cere masuri preventive impotriva mea.

 

Statul paralel si protocoalele au omorat oameni!

Cei care se amagesc ca lupta cu statul paralel se castiga prin negocieri subterane se inseala amarnic! Statul paralel si protocoalele au omorat oameni!

Nu voi abandona lupta. Am convocat forul de conducere al Romania 3.0 (mana de oameni curajosi care au ales calea adevarului) sa se reuneasca maine intr-o sedinta de urgenta.
Voi propune ca, incepand de maine, sa ne situam in opozitie fata de actuala Coalitie de guvernare, nu doar pe temele obisnuite (economie, social, suveranitate), dar si pe tema justitiei. Coalitia PSD – ALDE se dovedeste incapabila sa rezolve problemele milioanelor de romani abuzati, interceptati, filati si condamnati pe baza protocoalelor secrete.

Dupa sedinta de maine, vom face public un comunicat cu privire la situatia actuala din Romania neagra de azi.

 

Cele mai citite

Litoralul românesc are o nouă stațiune: Mamaia Nord

Plajele naturale largi, cu nisip fin, spațiile de cazare noi sau proaspăt renovate, evenimentele pregătite special pentru sezonul 2024 și o gamă extrem de...

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...

Anunț de ultimă oră al Federaţiei Germane de Fotbal! Ce se întâmplă cu selecționerul Julian Nagelsmann

Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a anunțat că i-a prelungit contractul selecționerului Julian Nagelsmann până în anul 2026. „Este o decizie care vine din suflet....
Ultima oră
Pe aceeași temă