De ce motivarea CCR în cazul Coman-Hamilton nu afectează referendumul familiei

De ce motivarea CCR în cazul Coman-Hamilton nu afectează referendumul familiei

„Ultima dezinformare (...) propagată pentru descurajarea naivilor, este pretinsa „inutilitate” a referendumului, în urma publicării deciziei de ieri a Curții Constituționale în cauza „soților” bărbați Coman/Hamilton”, scrie George Stanciu pe Activenews.ro.

Rl online 0 comentarii

„Dacă adversarii Referendumului ar fi fost oameni corecți și cu un dram de moralitate, fie și din cea seculară, n-ar fi apelat la dezinformări și enormități în sprijinul cauzei lor, ci ar fi căutat să și-o apere cinstit. Pot însă înțelege că atunci când ai acces la instrumentul de cretinizare în masă numit Facebook, e greu să te agăți de scrupule. Mai ales că „publicul informat” de pe „rețea” dovedește, în proporție covârșitoare, un nivel înfricoșător de analfabetism exact în domeniile în care se exprimă mai facil și mai categoric (religia, politica și Justiția).

Ultima dezinformare (probabil nu și cea din urmă) plantată de niște băieți bine înșurubați în mediile mai conservatoare și propagată pentru descurajarea naivilor, este pretinsa „inutilitate” a referendumului, în urma publicării deciziei de ieri a Curții Constituționale în cauza „soților” bărbați Coman/Hamilton, ca final al deja notoriului dosar privind dreptul de ședere pe teritoriul României al unor soți al căror statut nu este recunoscut de legea românească și din care unul nu este cetățean UE.

Adevărul este că, dimpotrivă, tocmai această decizie întărește urgența și utilitatea Referendumului.

Să mă explic.”

Continuarea pe Activenews.ro

Comentarii

loading...