6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiDeputat PNL, despre scandalul de la Eurovision România

Deputat PNL, despre scandalul de la Eurovision România

“Discriminarea la care a fost supusă foarte tânăra artista, Laura Bretan, în cadrul concursului Eurovision este o nouă fațeta a “minunatei lumi noi” care se construiește in jurul nostru. Ideologia lgbt este o formă de expresia a noului mental totalitar care respinge din start concepte precum fix cele pe care le clamează în teorie și despre care propagandistii acestui nou curent al “luptei de clasă” postmoderne fac referire abuziv si excesiv : diversitate de idei si de valori, toleranță față de părerile altora, egalitate de șanse ori competiție liberă. Această formă de expresie revolutionara urmareste controlul arbitrar al valorilor societatii prin cucerirea centrului simbolic prin metode tipice mentalului bolsevic, nu există limite morale ori respect pentru demnitatea umană. In rest, atat această fata deosebit de valoroasă, Laura Bretan, cât și noi, ceilalți, avem obligația să tragem 2 concluzii clare: acest Eurovision este o ciudățenie de concurs pentru care chiar nu are niciun rost să ne agitam si care nu mai are de ani buni nicio legătură cu muzica iar pe de alta parte ideologizarea artei, pe filiera dogmatismului corect politic de data asta, trebuie combătută ferm și fără nicio nuanță, mai ales ca avem cu toții în minte aberatiile realismului socialist din trecutul nostru”, a scris Gheorghe pe Facebook.

Finala Eurovision România a stârnit dezbateri aprinse după ce Easter Peony a fost desemnată câştigătoare în urma votului acordat de juriul internaţional, dând astfel peste cap aşteptările fanilor, care au susţinut-o masiv pe Laura Bretan. Totul i s-ar trage Laurei Bretan după ce a susținut familia tradițională și nu comunitatea LGBT la referendumul pentru familie din 2018.

Laura a pierdut însă mult la votul juriului şi, la fel de neaşteptat, membrii care i-au acordat cele mai mici note sunt aceiaşi care în urmă cu mai puţin de o lună se declarau fermecaţi de piesa şi interpretarea copilei. Este vorba de Deban Aderemi şi William Lee Adams, jurnalişti wiwibloggs.com, platformă consacrată în fenomenul ESC. Cei doi i-au oferit 4, respectiv 6 puncte, ceea ce a dat peste cap socotelile fanilor. Ce i-a făcut pe cei doi să-şi schimbe părerea? Se pare că Aderemi şi Adams nu au mai dorit-o pe Laura Bretan pe scena de la Tel Aviv după ce au aflat că este o susţinătoare a familiei tradiţionale, ei fiind la rândul lor gay, iar Eurovisionul fiind cunoscut drept un concurs ce susţine comunitatea LGBTQ. De altfel, această teorie este susţinută şi de surse apropiate Laurei Bretan, a scris Adevărul.

Și Elena Cârstea a reacționat pe o rețea de socializare. Elena Cârstea a folosit și în cazul lui Ester Peony cuvinte dure. „Mă bucur că nu sunt în România ca să vă zic de drag. Dacă nici Laura Bretan nu a putut reprezenta România cu vocea ei minunată, apăi lăsați-vă de muzică! Domnișoara Peoni cântă ca pantofii mei. Să fiți de râs și închei cu vorba mea celebră: să nu pierdem nicio ocazie să ne facem de căcat!”, a scris Elena Cârstea pe pagina ei de socializare, imediat după anunțarea rezultatelor.

Ester Peony va reprezenta România la Eurovision 2019 cu piesa “On a Sunday”, ea fiind aleasă în urma competiţiei naţionale ce a avut loc duminică la Sala Polivalentă.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă